Har dit for tidligt fødte barn problemer
med spisning og mave-tarmfunktion?

Og er du bekymret for, om det varer ved?


Der er både håb og muligheder for at forebygge og afhjælpe
I to onlineforedrag får du indsigt i typiske spise- og mave-/tarmproblemer hos præmature børn fra spædbarnsalderen til ind i skolealderen.
I det første foredrag belyser jeg årsagerne. Det giver en god grundforståelse af spise- og mave-tarmproblemer, der viser sig på forskellige alderstrin.
Så selv om dit barn er over 1 år, kan det være givende også at lytte med i den del af foredraget, der handler om spædbarnsperioden.
Det andet foredrag omhandler de mange muligheder for at afhjælpe udfordringerne og skabe et sundt og godt spisemønster og sikre et velfungerende mave-tarmsystem.

Modul 1 om typiske forhold:        Varighed: 37 min.
Modul 2 om indsats og tilgang:    Varighed: 23 min.
Videoerne vil være tilgængelige for dig, så du kan se dem, når det passer dig bedst.

Pris for samlet pakke: kr. 125,00

Find onlineforedragene (nr. 007) i min webshop.


I videoerne om ”Den skæve start på livet” og ”Typiske følger” forklarer jeg, hvordan en for tidlig fødsel kan påvirke barnets tilstand, trivsel og udvikling. Det giver en god grundforståelse for barnet og dets behov. Videoerne finder du i webshoppen som en samlet pakke.
Der finder du også videoer, der går i dybden med specifikke temaer som sansemotorik /sanseintegration, følelsesliv, immunforsvar, søvn, mave-tarm, sprogudvikling og samspil.