Fra udfordringer og bekymring
til håb, fremgang og mere overskud


Kære Jonna,
Tænker tit på din store hjælp. Her er en af dine ideer til at udvikle (fotos).
I helhed så går det godt. Adem er altid glad. Har ikke de frustrationer mere, som han kunne have. Har rigtig fin interaktion, har stort set ingen latenstid, gør hvad man siger til ham. Er blevet mere selvstændig med tøj af og på. Spisning går også godt. Han spiser flere ting og har mere lyst til at smage nyt. Hans fantasi har udviklet sig i forhold til leg. Han er blevet super god til at sige til, hvis han har ondt, vil sove, er sulten eller vil lege.
Han laver ikke sætninger, når han snakker, men der kommer flere ord til, og han gentager alt, hvad vi siger. Han kigger i bøger og snakker/prøver at forklare, hvad det er.
Vi sansestimulerer stadig og kan se den stor udvikling hos ham.
Adem er for ca. 2 måneder siden startet i specialbørnehave, som han elsker ???. Han trives rigtig godt. Der er meldingen også, at han er rigtig godt med på mange måder, og de arbejder med de ting, han ikke er selv god til.
Alt det skal vi takke dig for. Vi har fået så meget viden via dig og redskaber, som vi prøver at arbejde med. Tusind tak ❤️


Kære Gülsen,
Tusind tak for din skønne skønne beskrivelse af Adems udvikling ?
Jeg er både glad og ydmyg. Som jeg har sagt til dig før, har du gjort et kæmpe stykke arbejde, og det er derfor, du ser al den fremgang.
Kærlig hilsen,
Jonna


Kære Jonna,
Det skal vi og især jeg takke dig for. I min verden er du vores engel, og det mener jeg dybt fra hjertet. Du har givet os håb vedrørende vores søns fremtid. Vi har fået mere overskud i vores hverdag, fordi vi har set en meget positiv udvikling. Fra vi havde en dreng, der var i sin egne boble/verden, til en altid glad dreng, der trives på trods af sine sproglige udfordringer.
Du har givet redskaber, så vi fortsat kan arbejde på, at han udvikler sig.
Tusind tak for det ???.
Tak fordi du stadig vil høre fra mig ??.
K.h. Gulsen


Kære Gülsen,
Jeg bliver glad og varm om hjertet. Det er jo det, der driver mig: at se børn og deres familier komme til at trives bedre og få mere livsglæde. Tak for at måtte bruge dit skriv ?
Mange kærlige tanker til dig, Jonna