Fra skærmtrold til skovtrold

Synes du også, børnene sidder for længe med iPad’en og foran TV’et?
Og bliver der ballade, når du siger stop?
Oplever du som forælder eller fagperson, at børns brug af digitale medier har taget overhånd?
Du er langt fra alene! Tusindvis af danske børnefamilier, institutioner, skoler og SFO’er er fanget i et elektronikspind.
Skærmafhængighed har sneget sig ind på børnefamilier de seneste år. Lidt ad gangen, men i rask tempo. Det er skadeligt for hjernen, for de sociale evner og for barnets personlighedsudvikling. Derfor må det reguleres til et moderat leje. Hellere i går end i dag.
På en foredragsaften fortæller jeg om, hvad for meget skærmtid egentlig gør ved vores børn. Hvordan det påvirker hjernen, hvorfor det skaber afhængighed og hvordan det påvirker familielivet og det sociale fællesskab ude og hjemme. Og ikke mindst får du konkret guidning til et mere afbalanceret mønster og en vej ud af afhængigheden.
Du får en præsentation af den viden, vi p.t. har på området gennem forskningen. Der kommer nogle facts på bordet, som er til at forholde sig til. Vinklen er oplysende og konstruktiv.

Skab mere glæde og bedre trivsel
Du får helt konkret inspiration til, hvordan du sammen med din familie eller dine kolleger kan skabe en hverdag, hvor skærmene bliver brugt i moderat omfang.
De får også konkrete bud på alternativer til skærmbrug og forslag til, hvordan du kan håndtere overgangen til de nye rammer. Du vil blive overrasket over at se, hvor hurtigt dit barn kan gå fra at være en skærmtrold til at blive en skovtrold. Eller en hyggetrold.
Tilgangen er meget praksisorienteret med helt konkrete anbefalinger.
Foredraget er også tilgængeligt i en særlig præmaturversion.

Kontakt mig, hvis du ønsker at arrangere et foredrag. Du finder kontaktdata nederst på siden her.