De positive forandringer ses hurtigt, men kommer i små step:

Benjamin har mindre stress og uro og er mere glad og legende

Modelfoto

To måneder efter opstart af intervention skriver mor til 6-årige Benjamin:

”Vi er godt i gang, og har fået startet op på sansestimuleringen. Benjamin har fået de dråber, som du anbefalede, og de har en rigtig god virkning! Vi har haft møde med børnehaven, hvor vi fremlagde meget af det, som vi talte om hos dig, og det gav dem et bedre og tydeligere billede af Benjamin, sagde de. Alt i alt har disse tiltag indtil videre haft en god indvirkning på Benjamin, som virker mindre stresset, generelt er meget mere glad, er begyndt at lege igen og bliver længere i legen. Benjamin giver mange flere krammere, og de varer i mere end 3 sekunder :-) Og han kan sidde i op til en halv time sammen med os i sofaen og se en tegnefilm. Det har vi aldrig oplevet før! Det er fantastisk!
Men det har været rigtig svært for mig at få tydeliggjort, hvor udfordret min dreng har været! Og decembers mange ekstra aktiviteter har også vist, at der stadig er brug for rolige og forudsigelige rammer i hverdagen.
Det kan være svært at tro på, at de positive forandringer virkelig er kommet for at blive, så jeg har brug for noget sparring omkring alle mine tanker”.
Mvh Christina

Mor har alligevel svært ved at slippe bekymringerne – kan det nu også holde?
Når en afhjælpende indsats startes op, efter et barn i adskillige år har været udfordret i sin trivsel og udvikling, viser de positive forandringer sig hurtigt, men i små step.
Som forældre gør det en kæmpe forskel at kunne gøre noget aktivt og målrettet for at hjælpe sit barn til bedre tilstand, trivsel og udvikling, og det er en lettelse, at der er så mange gode muligheder.
Men det kan også være svært at få tydeliggjort udfordringerne, og det kan tage lidt tid at slippe bekymringerne. Det er helt almindeligt!
Som mor Christina skriver i sin mail til mig her, kan der være behov for at sparre med nogen om sine bekymringer, indtil interventionen er fuldt gennemført, og de positive forandringer viser sig både at øges og at holde ved.
Den vigtigste viden i den situation er nok, at der altid er noget at gøre for at hjælpe et barn til god trivsel og udvikling! Og at de positive forandringer viser sig lidt efter lidt i en løbende proces. Og lige præcis sådan skal det være, for at forandringerne kan forankres og være vedvarende.

Send mig en mail for at booke en tid,
hvis du har brug for sparring om dine
beky
mringstanker og hjælp til at finde indre ro.